Misjonsdagen 2023

Misjonsdagen feires på litt forskjellige søndager i de ulike menighetene. Noen har til og med flere søndager med misjonsarbeidet vårt i fokus! Det er vi veldig glade for!

Den offisielle misjonsdagen faller i år på den 5. februar, og i den forbindelse kommer også misjonsnummeret av Brobyggeren i et helt nytt format! I Brobyggeren finner du mange gode artikler om misjonsarbeidet vårt og annet stoff relatert til misjonen.

Bønnekalender for 2023 kommer hjem til abonnentene i posten, sammen med misjonsnummeret av Brobyggeren. Bønnekalenderen inneholder bønneemner fra våre forskjellige prosjekter i Sierra Leone, Liberia, og Zimbabwe, samt bønneemner fra Norge. Bønnekalenderen er av god kvalitet og tåler daglig bruk! Ta kontakt med oss eller menigheten din om du ønsker å få tilsendt en bønnekalender.

Ønsker du å gi en gave til misjonens viktige arbeid kan du gi 200 kroner det ved å sende misjon på sms til 2248, eller vippse valgfritt beløp til 2248, merk misjon. Du kan også gi en gave på siden vår på Facebook eller via banken på kontonummer 3000 13 88084.

Hjertelig takk for all støtte i form av forbønn, omtanke og gaver!
Vi gleder oss til å fortsette arbeidet sammen med dere i 2023!

Hele misjonsnummeret kan du lese her:

Brobyggeren