Sammen om et bedre liv for alle mennesker

Zimbabwe

Zimbabwe Zimbabwe

Samarbeidet mellom Metodistkirken i Norge og the United Methodist Church i Zimbabwe har pågått siden 1938, med ulike former for misjonsaktiviteter. Vi har tidligere sendt flere misjonærer til Zimbabwe og støtte mange ulike misjonsprosjekter og andre sosiale aktiviteter. 

I Zimbabwe har vi i dag to hovedprogram; Mother and Child Survival program, som startet i 2001 og Chabadza, som er et Partnership in Development program og hadde sin oppstart i 2012.

Vi tilbyr flere fadderprogram i Zimbabwe, både kollektive og personlige; Home of Hope på Nyadire, Fairfield Children's homes på Old Mutare, fadderprogram på Mutambara.

I 2015 startet vi et volontørprogram for ungdom.

TIDLIGERE ARBEID:

  • Dendera misjonssenter; jordbruks- og solsikkeoljepressing.
  • Nyadire misjonsstasjon; vedlikeholdsavdelingen.
  • Mutambara misjonsstasjon; vedlikeholdsavdelingen og støtte til Lydia Chimonyo Girls High school
  • Africa University; involvert på forskjellige måter.

 

     
Relaterte artikler
Metodistkirkens Misjonsselskap har lenge arbeidet med å opprette nye fadderprogram. Denne uken ble avtalen med Faifield Children's Homes på misjonsstasjonen på Old Mutare i Zimbabwe undertegnet! Les mer
Det er med stor glede vi presenterer Marianne Munz og Bjørn Martin Broback. De to ungdommene fra Centralkirken i Oslo reiser denne uken til Zimbabwe i regi av Metodistkirkens Misjonsselskap, for å være der i 5 måneder. Gjennom et samarbeid med Metodistkirken i Zimbabwe, Menighetsfakultetet i Oslo og Africa University utenfor Mutare skal de både bo og ha praksis på misjonsstasjonen i Old Mutare. Les mer

© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap
Postboks 2744 St.Hanshaugen
0131 Oslo

Besøksadresse: Akersbakken 37, 0172 Oslo 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone