Sammen om et bedre liv for alle mennesker

Centralkirken i Oslo og deres sosiale ansvar

Forster, Anne Ng
28.08.2017
Centralkirken i Oslo har et stort, varmt og tydelig misjonsfokus. Helgen 18-20. august var små og store centralitter samlet til menighetstur på Åh stiftsgård ved Uddevalla i Sverige. Også her var misjonsfokuset godt synlig!

Temaet for helgen var «Vårt sosiale ansvar» hvor fellesskap, nestekjærlighet og forvalteransvar ble tatt opp, og det kom storfint besøk fra vennskapsmenigheten i Garjay i Liberia.

Bilde

Deres ankomst ble senere enn forventet pga forsinkelser i visumprosessen, men da gjestene dukket opp sent på lørdagskvelden var gjensynsgleden stor for de mange som har vært og besøkt dem i Garjay, eller truffet dem her hjemme tidligere.

Bilde

Et av høydepunktene på Åh var Garjay-joggen der deltakerne samlet inn penger til inntekt for "Vennskap i Liberia". I løpet av 15 minutter ble det løpt inn over 30.000 kroner til Centralkirkens misjonsprosjekt, og Julie, 11, og Jenny, 10, hadde fått sponset sitt løp med til sammen 6076 kroner!

Bilde

Sam, Grace og Jacob har hatt en fin og hektisk uke sammen med Centralkirken, hvor de har fått truffet mange av Centralkirkens medlemmer på Camp Garjay reunion, myldremiddag, misjonsutvalgsmøte og ikke minst, søndagens samlingsdag. De har også vært med barnekoret BlesSing på Tusenfryd, vært på sightseeing i Oslo og på besøk i Horten og på Metodistkirkens hovedkontor.

Bilde

I morgen tidlig reiser de hjem med koffertene fulle av skolemateriell, klær og andre hilsener til Centralkirkens venner i Garjay Memorial Church i Liberia.

Siste artikler
Relaterte artikler
Karl Anders Ellingsen har fulgt biskop John K. Yambasu og biskop John G. Innis på den første dagen av deres besøk i Norge. Vi gjengir den flotte artikkelen fra Metodistkirken.no i sin helhet. Les mer

© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap
Postboks 2744 St.Hanshaugen
0131 Oslo

Besøksadresse: Akersbakken 37, 0172 Oslo 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone